Käpylän työväentalo katsastettu

Viime postauksessa antamani lupauksen mukaisesti olemme vihdoinkin edistäneet juhlapaikan etsimistä ihan todella. Kävimme nimittäin harmaana marraskuisena lauantaina Käpylän työväentalolla ajatellen, että jos se näyttäisi nyt hyvältä, näyttäisi se kesällä varmasti todella hyvältä.

Kiitokset Käpylän työväentalon kontaktihenkilöille siitä, että visiitti järjestyi lyhyellä varoitusajalla! Soittelin paikkaan muistaakseni torstaina, ja lauantaina olimme ja tutustumassa taloon. Summa summarum, mielestäni Käpylän työväentalo edustaa juhlallisuudessaan ehdottomasti työväentalojen parhaimmistoa, mutta ihan vielä ei tullut sellaista tunnetta, että tämä olisi ensisijainen juhlapaikkamme. Varsinkin sulhanen oli tätä mieltä.

sdr

cof

Paikan hyviä puolia on ehdottomasti itse Käpylän viihtyisyys, tila autoille, jopa tihkusateessa suhteellisen viehättävä pihapiiri ja iso lava bändille. Puhumattakaan söpöstä parvekkeesta talon päädyssä! Talossa on myös mukavan isot ikkunalaudat, joille saisi kivasti vaikka kynttelikköjä (kyllä, kynttilöitä ja ulkotulia saa poltella vapaasti) ja kattoa saisi halutessaan koristeltua vaikka hallaharsolla.

Isoin syy siihen, miksi tämä vaihtoehto, johon saisi tuoda omat juomat, houkuttelee, on säästöt. Ei kuitenkaan ehkä niinkään alkoholissa, vaan iltaherkuissa: ravintoloissa iltapalakarjalanpiirakka maksaa pahimmillaan 8 euroa per nenä (no kidding -.- ), joten haaveissani siintävä yltäkylläinen iltaherkkupöytä ei yli sadan vieraan häissä ravintolaympäristössä olisi taloudellisesti viisas ratkaisu. Haaveilen myös astetta näyttävämmästä kakusta, joka ei välttämättä ole ravintoloiden ydinosaamista.

Katsotaan, miten tässä käy! Viekö voiton ravintoloiden helppous ja vai halvemmat herkut? Selvää tässä vaiheessa on, että Käpylän työväentalo olisi rationaalisesti ajatellen meille ihan mahdollinen vaihtoehto, mutta fiilispuolella jotain jäi uupumaan. Se hyvä puoli visiitissä kuitenkin oli, että oli kiva saada jotain konkreettista tehtyä, ja minulle syntyi halu sopia treffejä muihinkin paikkoihin. Joten eiköhän tämä hääsuunnittelu saa tässä marraskuun mittaa uutta vaihdetta silmään!

Pari sanaa vielä Käpylän työväentalosta kiinnostuneille:

  • laskutus tapahtuu tuntuperusteisesti. On mahdollista varata vaikka kaksi tuntia perjantailta, useampi lauantailta ja yksi sunnuntailta. Joillekin tämä varmasti on kätevä säästömahdollisuus!
  • bileiden on loputtava puoliltaöin.
  • kesä 2019 on ilmeisesti melko varattu, joten tähänkin paikkaan kannattaa olla yhteydessä mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

cof

cof

Tällaista tällä kertaa, seuraavaksi tavoitteena käydä illastamassa jossakin mahdollisessa ravintolahääpaikassa! Heh tämän viikonlopun myötä on tullut puhuttua sulhon kanssa paljon häistä, ja tuossa se intoutui laskeskelemaan Tahtoo-sovelluksessa budjettia. Pitänee raapaista aiheesta lähiaikoina jonkin sortin postaus.

Palaillaan!

T. K

(kuvat ovat minun ottamiani)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s