Matkalaulu ja muuta musiikkia

En olekaan vielä tainnut kertoa, mistä tämän hääblogini nimi tulee! Tässä tarina höystettynä häidemme musiikkivalintoihin liittyvällä yksityiskohdalla.

Olin leikitellyt ajatuksella blogista jo tovin, mutta itse perustaminen tapahtui hyvinkin nopeasti ilman sen suurempaa suunnittelua. Lennosta piti siis keksiä hyvä nimikin. Emme tuossa vaiheessa (tai vieläkään) tienneet häistämme paljoakaan, mutta yksi asia oli varma: häätanssimme tanssittaisiin Chisun Tuu mua vastaan -kappaleen tahtiin. Kappale julkaistiin aikana, jolloin meidän todella piti tulla toisiamme vastaan, eikä kauniiden sanojen teho ole vuosien myötä laantunut. Koen kappaleen sisältävän monia muistutuksia siitä, miten tärkeää on todella olla yhteydessä siihen ihmiseen, jonka vierellä kulkee. Se myös korostaa sitä -vaikka itsenäisiä naisia tässä ollaankin- miten avuton ja yksin lopulta on ilman ihmistä, johon on saanut kunnian tutustua syvällisesti.

”Ilman sua täällä ei oo paljon mainittavaa.”

Voin jo kuulla mielessäni ystäväni (<3) laulavan meille:

”Valitsen sut aina vaan niin kauan kun me kohdataan, tuu mua vastaan.” 

ja

”Ja kysy multa uudelleen, tahdotko, ja niin edelleen, sä tiedät vastauksen.”

Kaiken lisäksi Chisu on yksi lukuisista artisteista, joista me molemmat pidämme ja joka soi säännöllisesti aamupalahetkiemme taustalla. ❤

Blogin nimeä miettiessäni ajattelin, josko tämän kappaleen sanoista olisi löytynyt jotain inspiroivaa. Pian ajatukseni kuitenkin siirtyivät toiseen suosikkiimme, PMMP:hen. Matkalaulu on ollut erään bändini ohjelmiston kulmakiviä ja olen aina pitänyt kappaleen myönteisyydestä. Se myös tässä tapauksessa kuvaa mukavasti sitä, miten jo tie hääjuhlaan on jotain, mistä iloita ja nauttia.

”Perillä on tuolla, edessämme jossain, mennään mutta ajetaan hiljempaa.”

”Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä, ajetaan hiljempaa. Toivon että matka jatkuu jatkuu vaan.”

Ja näin blogini nimi oli syntynyt hienojen muusikoiden pienoisella avustuksella. ❤

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s