Hääpukuhaaveiluja

Joulu lähestyy! Tänä vuonna perheeni harjoittaa vähän hillitympää lahjapolitiikkaa kuin aiemmin, joten olen päässyt ihanalla tavalla rauhoittumaan hieman aikaisemmin kuin yleensä. Lähestyvä joulu tarkoittaa myös lähestyvää uutta vuotta, ja silloin voimmekin jos sanoa, että häämme ovat ensi vuonna!

Kosinnan jälkeen aloin selailemaan kuvia hääpuvuista hyvin epäsystemaattisesti mutta kuitenkin ideoita tallentaen. Tuntui kuitenkin hassulta tehdä mitään konkreettista puvun etsinnän eteen vielä kahta vuotta ennen häitä. Mutta kun huomioidaan mekkojen mahdollinen kuuden kuukauden toimitusaika, ensi kevät on oikeastaan jo ihan fiksu ajankohta alkaa varautua vuoteen 2020, jee!

Minulla ei ole ollut mitään lapsesta asti hellittyä mielikuvaa unelmieni puvusta, mutta silkkinappeihin olen aina ollut viehtynyt. Ne eivät kuitenkaan ole mikään must have, joten olen ajatellut toteuttaa puvun etsintää avoimin mielin ja testata mahdollisimman erityylisiä mekkoa. Eihän sitä etukäteen voi tietää, mikä malli istahtaa omalle iholle kuin unelma. Toivoisin myös myyjien osaavan ehdottaa, mikä minulle voisi sopia.

Tästä visiosta huolimatta on kuitenkin muutamia elementtejä, jotka tässä kohtaa  miellyttävät silmääni. Hassusti nämä elementit ovat kuitenkin aika eri maailmoista: toisaalta huomaan pitäväni hyvin yksinkertaisista linjakkaista ratkaisuista, jotka antavat kantajalle tilaa, ja toisaalta keijukaismaisista romanttisista mekoista. En etsi super seksikästä asua, mutta eipä se toisaalta haittaakaan. Mutta pitemmittä puheitta, tässä poimintoja arkistojeni kätköistä! Ja tosiaan, mitään suurempaa systemaattisuutta tässä ei ole liikkeiden tai suunnittelijoiden suhteen -kunhan haaveilen! 🙂

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.28.57

Kuva täältä.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.31.39

Kuva täältä.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.34.20

Kuva täältä.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.37.05

Tämän kuvan olen tallentanut Pinterestiin, eikä linkki enää toimi, mutta mekko on Wattersin.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.39.23

Kuva täältä.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.44.49

Kuva täältä.

Näyttökuva 2018-12-16 kello 21.47.30

Kuva täältä.

Kun näitä katselee tällä tavoin peräkkäin, kyllä näistä jokin yhteinen nimittäjä on ehkä löydettävissä! En osaa täysin sanallistaa sitä, mutta tiettyä linjakkuutta yhdistettynä romanttisiin yksityiskohtiin. Merenneitopuvut eivät näköjään ole löytäneet tietään haaveiluvaiheen suosikeiksini. Mutta ehkä kevään mittaa olen viisaampi siitä, mikä malli vartalolleni sopii. Tarkoitus on käydä Helsingin liikkeistä näillä näkymin ainakin Niinattaressa ja Stockan liikkeessä ja ehkä Happy Roadissa Hyvinkäällä. Ja miksei erilaisissa pop-upeissa ja käytettyjen mekkojen Lovebirdsissä: tämä pitkä suunnitteluaika mahdollistaa myös sattuman puuttumisen peliin. Ehkä se unelmamekko löytyy joku päivä, kun joutilaat askeleeni vievät töiden jälkeen katsastamaan Lovebirdsin tai Kauniin Morsiamen (kävelen sen ohi joka päivä työmatkallani) tilanteen.

Jännää! Ihanaa, että joulu ja vuosi 2019 lähestyvät! Nauttikaa ❤

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s