Mä joka päivä töitä teen

…nimittäin juhlapaikan löytämisen eteen! Tai siltä ainakin tuntuu. Sama levy pyörii päässäni ja täällä blogissa siihen asti, kunnes tilanne on saatu ratkaistua. Sähköposteja on lähtenyt suuntaan jos toiseenkin, ja siltä varalta, että pystyn auttamaan muita häitä suunnittelevia, ajattelin jakaa onkimani tiedonmuruset täällä. Olen saanut ideointiapua sekä vanhemmiltani että esimerkiksi Jotain Keltaista -blogin Iiralta (kiitos vielä! ❤ ), mutta silti sopivan tuntuinen paikka antaa odottaa itseään.

(Tai no, Hotelli Lepolampi tuntuu sopivalta, mutta toiveissa siintää silti hieman edullisemman paikan löytyminen, jossa voisimme tarjota vieraille koko illan juomat. Mutta onneksi Lepolampi on olemassa: helpottaa tietää, että olemme löytäneet jo yhden sulholle kelpaavan vaihtoehdon!)

Alla hiljattain kirjoittamani lista juhlapaikan metsästyksen vaiheista täydennettynä uusilla tiedoilla.

 1. Käydään katsastamassa Hotel Rantapuisto brunssin merkeissä. Tämä vaihtoehto saattaa olla hieman Lepolampea kalliimpi mutta silti mielenkiintoinen.
  • Joululomalla ei ollutkaan brunssia ja huomenna se on täyteen varattu. Harmi, että minulla on muulloin aina luistelutunti juuri tämän kanssa päällekäin! Noh, kyllä tänne silti jokin ilta varmasti ehtii.
 2. Selvitellään lisää Kytäjän juhlatilasta ja sovitaan sinne treffit tammikuulle.
  • Selvittelin sen verran, että juhlatilaan mahtuu hyvin 120 henkilöä. Selvittelyn ohessa huomasin kuitenkin, että täällä bändin pitäisi lopettaa soittaminen jo klo 22.00! Tietääkö kukaan, miksi? Onko vieressä asutusta?
 3. Sovitaan treffit Söderkullan kartanoon.
 4. Laitoin viestiä Karhusaaren taidekekukseen, että mahtuisiko sinne mitenkään yli 100 vierasta. Odotellaan vastausta peukut pystyssä!
  • Sata on maksimimäärä. Harmi, tämä juhlatila näytti aivan käsittämättömän upealta!
 5. Googlaus tuotti tänään tulosta, ja löysin Villa Åhlberg -juhlatilan. Tätä pitää tutkailla lisää ja sopia mahdollisesti treffit. Täytyy katsoa, puhuttelevatko paikan kuvat sulhoa.
  • Katsoin itse kuvia hieman tarkemmin, ja tulin siihen tulokseen, että ainakin päärakennuksessa taitaa olla enemmänkin pieniä saleja kuin yksi iso yleinen tila.
 6. Toinen googlailun tulos oli Juhlatila Lyydia. Tämäkin vaatii lisätutkimusta ja mahdollisien treffien sopimisen tammikuulle.
  • Treffit sovittu ensi viikolle! Jes! Laitoin tänne tekstarin ja sain soiton heti perään, joten palvelu oli oikein tehokasta!
 7. Tutki lisää Porvoon Vanhaa Navettaa.
  • Tänne laitettu pyyntö alustavasta hinta-arviosta ja muutama lisäkysymys. Toivottavasti saamme mieluisia vastauksia! Logistiikan puolesta hyvä vaihtoehto: me ja suurin osa vieraista ajaisimme tänne 45 minuutissa, ja Porvooseen on vartin ajomatka.
 8. Aja Wanhan Bäckbyn ohi. Onko se sittenkään liian lähellä asutusta?
  • Näin teimme, ja meidän makuumme talot olivat hieman liian lähellä. Harmi, paikka näytti hienolta! Talvihäihin tämä olisi meille tosi hyvä vaihtoehto.
 9. Googlataan lisää ja otetaan vinkkejä vastaan! Saa laittaa viestiä! 🙂
  • Kurkistelin huvikseni muutamaa juhlatilaa keskustasta, vaikka halajaisimmekin luonnon helmaan. Loistosali vaikutti hyvältä vaihtoehdolta, ja heihin sai näppärästi yhteyden chatin kautta. Sain tietää, että heidän tilavuokransa olisi 1 600 €, mutta tähän hintaan vaikuttaisi kokonaistilaus. Olin jostain syystä saanut mielikuvan omista juomista, mutta näin ei olekaan. Mielenkiintoinen paikka joka tapauksessa!
  • Löysin ihan pari minuuttia sitten tällaisen navettajuhlatilan. Ei ehkä ihan niin keskeinen sijainti, mutta jotenkin viehättävä paikka! Tilavuokra näyttäisi ainakin Venuun perusteella olevan 450 €. Katsotaan, miltä Lyydia vaikuttaa ja mitä Porvoosta vastataan. Jos jostain syystä etsintä jatkuu, taidan kääntää seuraavaksi katseeni tänne. Noissa kuvissa on tunnelmallinen mutta silti juhlava fiilis!

Toivottavasti ette ole ihan lopen kyllästyneitä tähän aiheeseen (itse kohta olen 😀 )! Olisipa kiva päästä jo pian kirjottamaan, että meillä on juhlapaikka ja että sen myötä juhlapäiväkin on varmistunut. Ehkä näistä pohdinnoista on kuitenkin jollekulle hyötyä. Ainakin itselleni näiden kirjoittaminen auki auttaa selkiyttämään ajatuksia, mutta myös tuo tunteen siitä, että jotain on tullut tehtyä! Tulokset eivät vain ikävä kyllä vielä näy. Tammikuun loppuun mennessä haluasimme saada tämän asian ratkottua!

Näyttökuva 2018-12-29 kello 17.04.39

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s