Meillä on juhlapaikka ja hääpäivä!

Homma etenee!

Eli toisin sanoen juhlapaikka on nyt vahvistettu varausmaksua myöten, ja koska olimme päivän suhteen joustavia, vahvistui hääpäivämme tässä samalla.

Onpa jännä tunne! Olen monesta asiasta todella iloinen, mutta huomaan myös outoja ja täysin odottamattomia huolen häivähdyksiä. Mitä jos ruoka ei olekaan hyvää? Mitä jos edellisenä päivänä on jokin tilaisuus, emmekä pääse koristelemaan paikkaa? En yleensä vatuloi päätöksiäni enää ne tehtyäni, mutta tämä häähomma näyttää jostain syystä olevan poikkeus! Mutta ei voi mitään, pitää vain suunnitella hyvä menu ja rekrytä apureita, jos koristelu sattuisi osumaan aamun. Turhapa sitä on nyt murehtia!

Teimme valinnan, kun kaikki muut vaihtoehdot oli rajattu pois. Kävimme vuoden alussa katsomassa Juhlatila Lyydiaa, joka oli todella kauniilla paikalla! Järjestelyt siellä olisivat hoituneet joustavasti: ei kummempia aikarajoituksia, saisi tuoda omat juomat ja vaikkapa kakun eri toimittajalta, jos haluaisi. Tämä olisi ollut muihin vaihtoehtoihimme verrattuna oikein kohtuuhintainen, joten tästä ja edellä mainituista syistä kannattaa ehdottomasti tutustua paikkaan! 🙂 Ongelmaksi tuli meidän kohdalla vierasmäärämme, joka olisi kyllä mahtunut, mutta josta pieni osa olisi ehkä joutunut melko erillään olevaan huoneeseen. Tunnelmakaan ei täysin ollut sitä, mitä meillä oli mielessä, mutta isot ikkunat ja kaunis luonto vaikuttivat todella lupaavilta!

Toinen vielä tutkimamme kohde oli Porvoon lähettyvillä sijaitseva Vanha Navetta. Tätä emme ikinä käyneet katsomassa, mutta voin kuvitella, että paikassa on upea tunnelma livenä! Haluaisin tänne joku päivä häihin vieraaksi, sillä minulle jäi todella hyvä mielikuva heidän ruoistaan. Navetta toimii siten, että yläkerrassa voi olla omat juomat. Harmi kyllä bändi ei siellä saa soittaa ainakaan kello 22.00:n jälkeen, ja sen jälkeen juhlat käytännössä jatkuisivat alakerran baarissa, missä omia juomia ei luonnollisesti voi olla. Olisikohan ylhäällä silti voinut käydä vielä juomassa ja sitten kipittää portaat alas? Hmm. Niin tai näin, tämä johtuu kaupungin järjestyssäännöistä.

Laskelmamme osoittivat, että Vanha Navetta ja meihin aiemmin vaikutuksen tehnyt Hotelli Lepolampi olisivat kutakuinkin samanhintaisia. Koska Lepolampi on huomattavasti kotiamme lähempänä ja siinä on muitakin hyviä puolia, oli valinta lopulta helppo tehdä. Joten naiset ja herrat, häitämme juhlitaan Nuuksiossa heinäkuun lopulla 2020! ❤

Kaikki muuttui heti paljon konkreettisemmaksi! Heh, hymyilen täällä itsekseni… Tajusin juuri, että jaan nämä uutiset näköjään täällä ennen perheeni Whatsapp-ryhmää!

Tässä listaus valintaamme vaikuttaneista tekijöistä:

 • henkilökunta, astiat, yms. hoituvat heidän kauttaan. Ei stressiä!
 • kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan
 • tila on valoisa ja uuden tuntuinen, mutta tunnelmaa luovat tummat kattoparrut
 • ympäristö on yksityinen
 • ravintola on järven (lammen?) rannalla
 • iso terassi, nurmikenttää sekä puita, joiden lomassa vihkiminen voidaan hoitaa
 • voi jäädä yöpymään samalle tontille eli juhlia voi niin kauan kuin virtaa riittää
 • vieraat voivat yöpyä meidän kanssa samassa paikassa ja näin voimme seurustella heidän kanssaan aamiaisella, jos siltä tuntuu 🙂
carrying-casual-celebration-1282169
Kuva pexelsistä, rawpixel.com

Pakko myöntää, että ihan pikkiriikkisen harmittaa, että unelmien hääkakku tai yltäkylläinen jälkiruokapöytä ei tässä paikassa taida toteutua. Koetan ajatella sen niin, että onpahan hyvä syy juhlia jotain muita virstanpylväitä, jolloin nämä voisi toteuttaa 🙂 Tärkeämmät asiat, kuten yksityinen ympäristö, kaunis paikka vihkimiselle ja mahdollisuus juhlia pitkän kaavan mukaan, toteutuvat Lepolammella oivallisesti ja lämmittävät mieltämme kovasti. ❤

Tästä se lähtee!

T. K

 

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Meillä on juhlapaikka ja hääpäivä!

 1. Onneksi olkoon! Paikka ja päivä konkretisoivat hääsuunnitelmia hurjasti! Nuuksio on varmasti todella ihana juhlaympäristö 🙂 Mekin sieltä joitain paikkoja katselimme, mutta ne eivät tainneet olla kokonsa puolesta sopivia.

  Tykkää

 2. Paljon onnea hääpäivän ja -paikan päättämisestä, muistan itsekin kuinka jännältä ja todelliselta kaikki sen jälkeen tuntui! 😍 Nuuksio on ihana paikka, ja teidän häistänne tulee varmasti niin upeat!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s