Pikapyrähdys Love me do -häämessuilla

*sisäänpääsy saatu ilmaiseksi*

Monen muun häitä suunnittelevan tavoin suuntasin viime sunnuntaina Love me do -häämessuille. Oma visiittini oli hieman erilainen, sillä pääsin paikalle vasta vähän ennen kolmea messujen sulkeutuessa neljältä. Matkalla kohteeseen luin vielä uudestaan nopeasti listan näytteilleasettajista ja ohjelmasta ja löysin parikin kiinnostavaa palveluntarjoajaa, joihin halusin päästä tutustumaan.

Jostain syystä kävi kuitenkin niin, että saavuttuani paikalle kukat ja kaikki kimalle vain vyöryi ylitseni, ja löysin itseni pyörimässä ympäri aluetta ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. Hupsis! Mutta tämä ei ollut mikään ongelma, päinvastoin! Reissun kohokohdiksi nousivat keskustelu silkkikukkien hyvistä puolista Maison Helsinki -yrityksen omistajan kanssa ja aivan älyttömän hyvä Crush 43 -drinkki. Heh, kävikö kenellekään toiselle näin? 😀

Voisin kuvitella meidän häihin silkkikukkia koristeisiin, joita katsottaisiin vähän etäämmältä. Tällainen olisi esimerkiksi vihkikaari tai muu rekvisiitta vihkipaikalla. Kukat messupisteellä olivat upeita, ja hieman tavallisia kukkia huokeampana vaihtoehtona soveltuisivat oivallisesti tilanteeseen, johon kukkia haluttaisiin runsaasti. Pitää pitää tämä mielessä!

Crush 43 -drinkin ja miksei boolinkin ohjeet voi napata täältä. En ole alkoholin ylin ystävä, mutta mojitoihin olen vuosien varrella tykästynyt. Olikin mahtavaa löytää uusi vaihtoehto! Ainesosiin kuuluu espanjalainen Licor 43 -likööri, sitruunamehu, sooda, jäämurska ja maun mukaan tuunaus vaikka sitruunalohkoilla tai mintulla. Eli jos olet mojito-fani, tässä sinulle uusi tuttavuus!

Messuilla oli myös paljon erilaisia paperituotteita tarjoavia yrityksiä, joiden tyyleistä omaa silmääni miellytti eniten SiskoShop.com.

näyttökuva 2019-1-24 kello 22.00.01
Kuva SiskoShopin sivuilta.

Olen myös hiukan pohtinut, josko voisin jatkokäyttää morsiuspukuani värjäämällä sen. Messuilla sain tietää, että silkki toimisi siinä tilanteessa oikein hyvin.

Tällaisia hieman sekalaisia pieniä alustavia ideoita tarttui matkaan! Vaihdoin juuri puhelinta, joten kuvat tähän postaukseen ovat hieman liian monen mutkan takana tähän hätään. Mutta varmasti olette nähneet niitä muissa hääblogeissa 🙂 Suuret kiitokset vielä minulle sisäänpääsyn järjestäneille tahoille sekä onnittelut Vuoden hääblogi -äänestyksen eri kategorioiden voittajille!

Juhlapaikan varmistumisen myötä minun pitänee hieman muokata to do -listaamme. Olen myös alkanut hiljalleen kypsytellä ajatuksia kengistä ja meikistä, joten pohdittavaa varmasti riittää!

Tuntuu, että tästä tekstistäkin tuli vähän pikapyrähdys, mutta ehkä se sopii messuvisiittini henkeen! Mukavaa lähestyvää viikonloppua kaikille!

 

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s