Sulhasella on mielipide häiden teemaväreistä

Maaliskuun kohdalla to-do-listallamme on hääjuhlan teemavärien miettiminen. Tavoitteena olisi, että voisimme siten hyvissä ajoin alkaa haalia tunnelmaan sopivia koristeita vaikka hääkirppiksiltä. Hyvä suunnitelma, mutta odotettua hankalampi!

Olen hienoisen yllättynyt. Luulin innostuksen jotain tiettyä värimaailmaa kohtaan syttyvän kuin itsestään. Luulin myös, että tämä olisi aihepiiri, joka ei kiinnostaisi poikaystävääni yhtään. Toisin sanoen saisin vapaasti valita juuri sen tyylin, johon sattuisin tykästymään. Kuinkas sitten kävikään?

Sulhasella on mielipide.

Heh, no ihan hyvä asiahan se on. Osoittaa, että tämä on meidän molempien juhlapäivä ja että se tulee kuvastamaan meitä molempia. Hyvä me! 🙂 ❤ Olemme olleet lähes liikuttavan yksimielisiä häävisioissamme.

Täällä olen kertoillut ensimmäisistä ajatuksista hääjuhlan värien suhteen. Itse olen aiemmin hääblogeja lukiessani tykännyt kahden erilaisen pastellisävyn yhdistelmistä,  esimerkiksi vaalean turkoosin ja vaaleanpunaisen. Sulhanen taas on aina ollut viehtynyt burgundiin. Ajattelin myös juhlapaikan vaikuttavan valittaviin väreihin: esimerkiksi pimeämpi navetta voisi kaivata vaaleita sävyjä.

Juhlapaikka on tosiaan vaikuttanut siihen, minkälaisiin väriyhdistelmiin kiinnitän nyt huomiota. Tila on nimittäin erittäin valoisa, ja uskon, että se pystyisi kannattelemaan vahvojakin värejä. Erilaiset blushin suuntaan kallistuvat yhdistelmät voisivat ehkä näyttää valjuilta, vaikka niissä ihanaa romantiikkaa onkin.

Tässä kuva, jonka räpsäisin kukkakaupan edustalla. Tarkoitus oli näyttää sulhaselle, mihin suuntaan visioni ovat viime aikoina kallistuneet. Toiminee samaan tarkoitukseen myös täällä blogin puolella (vaikken huomannutkaan panostaa asetteluun kovin paljoa).

 

Visio hääjuhlan väreistä

 

Fuksia, pinkki, punainen, tummanpunainen ja ripaus keltaista! Tämä viehättää minua tällä hetkellä eniten. Ja se on aika yllättävää, en ole millään muotoa kovin räväkkä tyyppi  tai ikinä uneksinut värikkäistä häistä! Harmi kyllä, miestä tässä tökkii keltainen. Omasta mielestäni taas juuri se rikkoo kuviota kivasti. Nuo punaisen sävyt eivät viehätä minua läheskään yhtä paljon ilman sitä. Voin paljastaa teille, että olen pohtinut keltaisen ujuttamista mukaan kultana. Menisiköhän se läpi? Tai ehkä kellertävään taittuvat vihreän sävyt?

Tämän seurauksena olen keräillyt Pinterestiin muitakin omaa silmääni miellyttäviä väriyhdistelmiä ja kannustanut sulhasta tekemään samoin. Ehkä sen myötä onnistuisimme bongaamaan jonkin väripaletin, joka löytyy molempien listoilta. Haasteena tosin on se, että poikkikseni on tehnyt pitkää päivää, eikä tämä ole hänellä läheskään päällimmäisenä mielessä. Höh. Ainut ehdotus, minkä hän on tähän mennessä heittänyt, on sävyt kuuluisasta kurkkusalaatista eli armeijakuosista.

Saapa nähdä, onko odottamaton rakkauteni keltaiseen vain väliaikainen vaihe! Siihen nähden, että luulin tämän olevan yksi helpoimmista häihin liittyvistä päätöksistä, meitä molempia innostavan yhdistelmän löytäminen on kyllä yllättävän hankalaa!

T. K

P.S. Pahoittelut provosoivasta klikkiotsikosta 😀 Koetin keksiä vaikka mitä, mutta tuo tuntui luontevalta siinä vaiheessa, kun pääsin kirjoituksen kanssa vauhtiin. Tällä siis mennään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s