Häiden teemavärit (lähes) valittu!

Sormet ovat jo tovin syyhynneet päästä kirjoittamaan, sillä keskustelimme tässä eräs ilta häidemme värimaailmasta ja pääsimme jopa jonkinlaiseen lopputulokseen! Hiphei! Sen myötä nimittäin innostuin Pinterestin selailusta ja paperituotteiden pohdiskelusta aivan uudella tavalla. Enää niiden ideointi ei ole täysin hakuammuntaa tai alustavaa haaveilua, vaan jotain, mikä voi päätyä toteutukseen asti. Jälleen kerran pienen päätöksen tekeminen muutti monta muutakin asiaa paljon konkreettisemmiksi.

Pitemmittä puhetta, tässä hääjuhlamme värit! Burgundi ja laivastonsopiminen höystettynä vaaleanpunaisella ja pinkillä, lehtivihreällä ja metallinhohteella.

Näyttökuva 2019-3-16 kello 15.09.54

Tarkkoja jos ollaan, tässä on esitettynä kolme mahdollista skenaariota. En oikein saanut sulhasesta irti, että mikä ehdottamistani paleteista ja erityisesti metalliväreistä olisi paras. Tulin siihen tulokseen, että liian tiukkaa päätöstä tuskin tarvitsee tehdä. Kukkien punaisen sävyt tulevat olemaan joka tapauksessa liukumia väristä toiseen. Myöskään siihen, miltä ruusukulta näyttäisi eri valaistuksessa, tuskin voi täysin vaikuttaa. Ja kun koristeita tulee todennäköisesti haalittua useista eri lähteistä, ei millään voi saada tismalleen saman sävyisiä. Joten olkoon tässä meille suuntaa-antava värikartta koristeidemme maailmaan! (Sivumennen sanoen, vaikka ruusukulta upealta näyttääkin, en ole koskaan ollut siihen aivan super rakastunut. Sulhasen silmää se sen sijaan miellytti.)

Tässä ja tässä postauksessa olen esitellyt alustavaa pohdintaa teemavärivaihtoehdoistamme. Sain tosiaan sulhasen istutettua Pinterestin ääreen ja pinnailemaan itseään värimaailman osalta miellyttäviä kuvia. Lopputuloksena oli käytännössä pelkkää laivastonsinistä ja vähän burgundia, josta hän pitää paljon mutta ”ei halunnut valita pelkästään sitä”. Yhdistettynä omiin viime aikaisiin väri-ihastuksiini, hyvät naiset ja herrat, tässä on lopputulos! 🙂

Hieman pelottaa, miten saamme pidettyä tämän kesäisenä. Laivastonsininen on niin täydellinen väri talvihäihin, ja miksei myös burgundi! Usein ne yhdistetään melko kylmän sävyisiin vihreisiin, mikä saattaa vahvistaa efektiä. Alla Pinterestin avulla löydettyjä poimintoja siitä, miltä nämä värit meidän käsittelyssämme voisivat ehkä näyttää.

dcdd9eef905c2544ddb52493b442e1b3
Kuva osoitteesta ohbestdayever.com
586d48b9c40c725c9495a1ddc32e2cbe
Kuva osoitteesta zazzle.com
e0e8f592a246772e033b4af17468d7e4
Kuva osoitteesta emmalovesweddings.com

 

Tällaista! Ei ole tarkoitus ängetä värejä joka paikkaan, vaan todennäköisesti ne tulevat esiin lähinnä paperituotteissa, kukissa ja asujen yksityiskohdissa. Lähtisittekö te liikkeelle tällaisella hieman avoimemmalla strategialla vai pitäisikö tuo metallisävykin lyödä lukkoon? Näihin esimerkkeihin ei sattunut mukaan pinkkiä, mutta sitäkin ajattelin käyttää harkiten pienenä tehostevärinä.

Nyt taas pitkästä aikaa tuntuu, että asiat etenevät! Jihuu! Ja valtavan mukavaa, että monella bloggaajalla on häät nyt keväällä! Se jotenkin vahvistaa tunnetta siitä, että niin ne suunnitelmat pikkuhiljaa muuttuvatkin todellisuudeksi 🙂

 

T. K

P.S. Kaipaan uusia hääblogeja luettavaksi! Nytkin tuntuu, että koluan kaikki Suomen hääblogit läpi monta kertaa päivässä (en nyt ehkä todellisuudessa, mutta siltä se tuntuu). Entäs kun vuoden 2019 parien häät ovat juhlittu? Mitä luen läpi syksyn pimeiden työmatkojen? Teidän tekstinne piristävät päiviäni suunnattoman paljon 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s