Ihanassa juhlapaikassa Kirkkonummella!

Ai että, mikä viikonloppu! KIITOS ihana hääpari, jonka juhlissa saimme bändini kanssa soittaa!

Mutta siitä kokemuksesta lisää myöhemmin: tänä iltana ajattelin pikaisesti kertoa teille upeasta juhlapaikasta Kirkkonummella eli Oitbackan kartanosta. En kerta kaikkiaan ymmärrä, miten tämä ei tullut omissa etsinnöissäni vastaan! Ehkä oma vierasmäärämme ei täysin mahtuisi sinne? Tila olisi vastannut lukuisiin toiveistamme, kuten yksityiseen luonnonläheiseen ympäristön, yhtenäiseen isoon juhlatilaan ja omiin juomiin. Tunnelmaltaan se oli niin upea, että vähän sittenkin harkitsen juhlapaikan vaihtoa…

img-0368.jpg

Kyseessä on käsittääkseni kartanoalueen hevostalli. Alueella on useita rakennuksia, ja siellä voi olla myös yötä. Hevostallilla bändin soiton pitää loppua asutuksen vuoksi klo 23.30, mutta sieltä juhlakansa voi siirtyä 200 metrin päähän talvipuutarhaan. Helsingistä paikalle ajaa hujauksessa, ja pihaan mahtuu hyvin parkkiin.

Sisustus on upea sekoitus vanhaa ja modernia. Tässä morsiamen luvalla pieni kurkistus heidän koristeisiinsa ja juhlatilan tunnelmaan.

IMG-0369
Tämä kuva on otettu koristelun ollessa vielä kesken. Mutta katsokaa noita tuoleja, täällä ei tuolihuppuja tarvitse!

IMG-0427

Mitäs tykkäätte? Ainut miinus, jonka keksin, on tilan kaikuisuus. Mutta ah mikä tunnelma, tuolla ei juuri edes koristeita tarvitse! Minun sydämeni tämä paikka vei täysin!

Nyt Leijonia kannustamaan!

 

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s