Hääkutsujen työstäminen aloitettu

…heheh eikä näköjään millään muotoa omituisen aikaisin 😀 Mutta eräänä tylsänä iltana totesin, että mitäpä tätä suotta lykkäämään ja tartuin toimeen. Samaan syssyyn kävin tutustumassa Tahtoo.fi:n hääsivutyökaluun ja löin meille relevantit otsikot ja teemavärien värikoodit sisään. Pientä edistystä häärintamalla siis! Muuten päivät ovat menneet iloisesti kavereita tavatessa ja mökkeillessä.

Kerroin täällä kutsuvisiostamme, ja sen pohjalta oli helppo hyödyntää saamani energiapuuska ja yksinkertaisesti testailla PowerPointilla, onko idea toteutuskelpoinen. Tässä kohtaa myös sulhasen hääinnostus nosti päätään! Wow. Mutta hän onkin PowerPoint-guru -ainakin minun silmissäni ❤

Aloitin testailun kivoja fontteja metsästämällä. PowerPointissa valikoimaa on paljon, mutta aika samantyylisiä ne loppujen lopuksi ovat. Onneksi sieltä löytyi ihan kelpoja kandidaatteja! Myös nimikirjainten asettelua tuli testattua, ja selkeästi eri fontit vaativat erilaista asettelua. Joissakin kirjaimet näyttivät hyvältä samalla tasolla, joissakin lomittain ja joissakin oli syytä kokeilla K:ta ja S:ää eri paikoilla.

Näyttökuva 2019-6-28 kello 22.56.35

Seuraavaksi heitin kehiin ihan vain testimielessä aiemmin keväällä metsästämiäni kukkakuvioita. Vaikka tämäkään vaihe ei sisältänyt sen kummempaa kuvan muokkaamista, sai tästä kyllä kivan vahvistuksen siitä, että ideassa oli potentiaalia!

Näyttökuva 2019-6-28 kello 22.57.37

Tässä kohtaa sulhanen liittyi seuraan ja tunnisti vaihtoehtojen joukosta selkeästi oman suosikkifonttinsa. Tässä sen asettelusta pari variaatiota, mutta ihan tähän versioon tuskin tulemme tyytymään.

Näyttökuva 2019-6-28 kello 22.58.17

Sellainen pikku testikierros! Seuraavaksi testailen, millainen teksti ympyrän kehällä toimii parhaiten. Lisäksi pitää etsiä vielä näitäkin parempi kukkakuva. Näiden päätösten jälkeen hoidan viimeistelyn Photoshopilla, jota käyttääkseni joudun joku päivä lainaamaan äitini konetta. Jää nähtäväksi, koska tähän ilmaantuu sopiva tilaisuus.

Haluan ehdottomasti tehdä tämän kuvan myös png:nä ja laittaa sen valkoisella jonkin kuvamme päälle hääsivumme banneriin! Tätä tarkoitusta varten tosin pitää ottaa meistä jokin sopivan romanttinen kuva, mikä voi olla haaste 😀 Lisäksi yritän varmasti hyödyntää tätä joissakin juhlapaikan koristeissa. Hmm!

Myönnettäköön, että tämä ei vielä näytä kovin ihmeelliseltä, mutta suunta tuntuu meistä hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa heinäkuuhun, jolloin häihimme on enää vuosi! Aika hassua, vielä hetki sitten niitä oli jäljellä peräti kaksi…

 

T. K

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s