Sovituskäynti Vienossa: oma tyyli löydetty

Tässähän sitä ollaan kohta morsiuspukusovittelun konkareita! Kävin nimittäin viime viikolla häämuodin erikoisliike Vienossa, ja sovituskäyntini oli jo peräti neljäs. Ensimmäinen käyntini oli White Dress -liikkeessä, toinen Zazabellassa, kolmas Seremoniassa ja nyt tosiaan neljäs Vienossa. Sovitusajan varaamainen Vienoon kävi kätevästi Whatsappissa, mikä ainakin itselleni oli luonteva tapa toimia.

Vieno oli tähän astisista kokemuksistani lähimpänä sitä, mitä television hääpukuohjelmat antavat ymmärtää. Kiitokset siis Vienon väelle mukavasta sovitussessiosta! 🙂  Vienossa asiantunteva myyjä on vain sinun käytössäsi ja osaa hyvin esimerkiksi kuvailla, millä tavoin erilaiselta mekko näyttäisi oikeassa koossa. Lisäksi tilat ovat kauniin vaaleat ja tilavat.

Käynti alkoi budjetin kysymisellä, minkä jälkeen myyjä näytti, mitä pukuja kannattaisi sovittaa ja merkkasi ne, jotka kiinnostivat minua. Vienon valikoima kiinnostaa varmasti kaikkia, jotka kaipaavat jotain muutakin kuin vain perinteisen valkoista!

Vaikka sovitin esimerkiksi pitkähihaista mekkoa, tällä kertaa pääsimme ystäväni (nykyisen kaasoni! <3) kanssa nopeasti kärryille siitä, mikä tyyli sopii minulle parhaiten. Meitä auttanut myyjä osasi sanoittaa sen olevan klassinen mutta pienellä twistillä. Tähän kuvaukseen sopi sovittamistani mekoista peräti kolme. Näitä yhdisti selkeät linjat pienellä hippiripauksella ja romantiikalla, tuntuen kuitenkin olevan selkeästi tätä päivää ja moderneja.

Ensimmäisenä sovittamani Innocentian mekko asetti riman todella korkealle! Siinä oli helppo olla ja se oli kaikin puolin hurmaavan näköinen.

62cdebd8-0298-49fd-96fb-f729079c58a6
Innocentian puku

Samantapainen tyllihelma oli yhdessä sovittamistani Modecan mekoista, ja tämä pitsillä ja light cappucino -sävyllä (ei taida tosin näkyä kuvissa) varustettu mekko ylsi myös yhdeksi suosikeistani. Harmi kyllä sovitettavat koot olivat minulle joko liian pieniä tai isoja, joten ihan samaan fiilikseen kuin oikean kokoisen mekon kanssa oli vaikea päästä.

Liputin jo kevyen tyllihelman puolesta, mutta tämä Modecan yksinkertainen malli sekoitti pakkaa oikein huolella!

Se tuntui heti todella mukavalta ja omalta! Eikä tässä vielä kaikki: mekkoon on valittavissa kaksi erilaista yläosaa, jotka tuovat siihen aivan uuden fiiliksen. Yläosaa voisi käyttää juhlien jälkeen myös muiden vaatteiden kanssa ja itse mekon rungon lyhentää tavan juhlamekoksi. Aika huikeaa muunneltavuutta!

Ja näin minulla on jälleen tiedossa monta hyvää mekkoa, joista voisin kotiuttaa hyvillä mielin minkä tahansa 🙂 Toisaalta, se etten ole vielä tehnyt lopullista päätöstä tarkoittanee, ettei se juuri oikea ole vielä tullut vastaan… Olen toisaalta saattanut myös alitajuisesti hangoitella päätöksen tekemistä vastaan, sillä haluaisin kovasti vielä jakaa tämän kokemuksen siskoni kanssa, joka harmillisesti sattui olemaan reissussa.

Hämmennystä lisää se, että tiedän fiiliksen olleen joissain mekoissa loistava, mutta jostain syystä kuvat eivät välitä samaa tunnelmaa. Sama pätee myös toisin päin: fiilis ei ehkä ollut niin huippu mutta kuvat näyttävätkin tosi hyvältä. Jännittäväksi menee!

Olen kuitenkin iloinen monista sovituksistani: tuntuu, että olen löytänyt tyylini! En myöskään enää hämmenny siitä, että väärän kokoiset mekot näyttävät vähän hassuilta enkä myöskään siitä, että monet mekoista taas näyttävät tosi hyviltä. Harvoinpa sitä pääsee näkemään itsensä näin juhlallisissa luomuksissa, ja se saa innostumaan lähes mekosta kuin mekosta.

Seuraavaksi aion näyttää kaikki suosikit siskolleni. Sitten joko suuntaamme johonkin minulle uuteen liikkeeseen (ehkä Lahden Josefiinaan) tai kipaisemme kotiuttamaan jonkun näistä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös? 🙂

 

T. K

2 vastausta artikkeliin “Sovituskäynti Vienossa: oma tyyli löydetty

 1. Vienossa on kyllä ihanan erilaisia pukuja, vaikka oma sovituskokemukseni sieltä ei muuten ollutkaan kovin hyvä. Kiva, että sulla oli parempi kokemus! 🙂

  Tykkää

  1. On kyllä kivaa vaihtelua tyypilliseen tarjontaan! 🙂

   Olen havainnut, että nämä asiakaskokemusjutut ovat tosi subjektiivisia: joku voi tykätä esimerkiksi asiakaspalvelijan pirteydestä ja toinen taas rauhallisuudesta. Jollakulla voi olla taustalla ihan kaamea sovituskokemus, jonka jälkeen keskivertokin voi olla hyvä 😀 Tai sitten sovittajalla ja/tai myyjällä voi olla huono päivä, ja vaikka kuinka yrittäisi tsempata voi se vaikuttaa siihen, miten paljon voi muille ihmisille antaa. Tästä johtuen -vaikka kokemuksiani täällä kovasti jaankin- suosittelen kaikkia suhtautumaan niihin varauksella 🙂

   Mutta pitänee käydä lukemassa uudestaan mekkopostauksesi, tässähän heräsi uteliaisuus!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s