Lisää hääpainajaisia

Hääpainajaiset ovat iskeneet jälleen! Näin hääpainajaisia peräti kahtena yönä putkeen, mikä lienee seurausta kampaajan ja meikkaajan etsintään liittyvästä pienestä stressistä. Kolmantena yönä näin painajaisen, jossa minä ja sulhanen erosimme, mikä oli jo astetta kurjempi uni. Mutta koska hääpainajaisille on hauska nauraa jälkeen päin, tässä pieni kurkistus unimaailmaan. Kerro ihmeessä, jos sinäkin olet nähnyt hääpainajaisia!

Ensimmäinen uni pohjautunee siihen, että kävimme hiljattain sulhasen kanssa budjetin läpi. Olen koko ajan ajatellut, että about kaikesta ei niin kovin hyödyllisestä voi nipistää. Tällä listalla ovat esimerkiksi vieheet (miksi niistä tehdään usein niin valtavan kokoisia?). Sulho kuitenkin yllätti minut sanomalla, että ”Nooh, ei meidän nyt tarvitse ihan kaikkea karsia.” Eikä minulla varsinaisesti ole mitään vieheitä vastaan, jos hän niistä tykkää niin miksei 🙂

adult-attire-brooch-1545348.jpg
It’s huge! Photo by Rene Asmussen from Pexels.

Asia jäi kuitenkin pyörimään mieleeni, sillä unessa olin kirkossa juuri ennen vihkimisen alkua. Vieressäni oli iso kasa todella rumia, vihreän muovitikun päässä olevia vieheitä. Kukaan ei ilmeisesti ollut pukenut niitä, mikä turhautti minua, kun niihin oli kerran rahaa laitettu. Samassa hetkessä tajusin jotenkin kaiken muunkin olevan rempallaan ja kello tikitti kovaa vauhtia ja ehdin jo turhautua – koko päivä menisi ihan pieleen, perutaan koko häät! 

Toisessa unessa olin morsiuspuvussani jossain junavaunussa vieressäni kaasona eräs kollegani, jota aina moikkailen mutta jota en todellisuudessa tunne. Hänellä oli morsiuspukumainen mekko päällä ja en oikein tiennyt, mitä ajatella siitä. Samalla huomasin, että omassa mekossani pitsin alla oleva kangas oli omituisen lohenpunainen ja ajauduin koko ajan hämmentyneemmäksi: eihän tämän nyt näin kuulunut mennä?

En ole ikinä harrastanut mitään unien analysointia, mutta ehkä näitä molempia yhdistää tietty tunne hallinnan menettämisestä. Pitänee alkaa harjoitella delegointia!

 

Kauniita unia sinne ruudun toiselle puolelle!

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s