Kaasot sanoivat kyllä, aika pohtia polttareita!

Suureksi ilokseni kaksi ihanaista tyyppiä ovat hiljattain lupautuneet kaasoikseni! ❤ Monet ovat varmasti valinneet kaasonsa jo ennen sulhasta, mutta oma tilanteeni ei ollut yhtä suoraviivainen. Minulla ei ole koskaan ollut bestistä vaan lukuisia todella hyviä ystäviä ja useita eri kaveriporukoita. Ehdottomasti rikkaus ja upea asia elämässäni! Pohdiskelin kuitenkin, että voisinko mitenkään pyytää kaasoksi vaikka yhtä tyyppiä porukasta, jossa kaikki ovat tasavertaisen ihania.

Lopulta tilanteen ratkaisi lämpö ja kiinnostus häitämme kohtaan. Sillä onhan se nyt vaan fakta, että kaikki eivät jaksa puhua häistä 24/7, eikä missään nimessä tarvitsekaan. Kaasoni olivat kuitenkin kyselleet paljon häistä ja jo ehtineet autella mekko-ostoksilla. 🙂 Niinpä pyysin kaasokseni ystävää, jonka kanssa olen ollut samoissa bändeissä jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös moneen kertaan sanonut, miten iloinen hän on siitä, että olen löytänyt rinnalleni ihmisen, jonka kanssa jakaa elämäni. ❤ Kaaso H on myös lupautunut laulamaan häätanssimme!

Toinen kaasoni on nuorin siskoni, joka ansiokkaasti bongasi morsiuspukuni Josefiinan rekistä. Hän sanoi myöhemmin katselleensa kuvia mekostani joka päivä ja pohtineensa, miten laahuksen voisi kuvissa asetella. Voi miten suloista! Tämän myötä hän sai tehtäväkseen olla kaasoilun ohella laahusvastaavani, heh 😀

Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että nämä kaksi lupautuivat tehtävään! Terkkuja vaan sinne ruudun toiselle puolelle, jos satutte tätä lukemaan! 🙂

Tulemme tarvitsemaan kaasojen, bestmanin ja seremoniamestarin apua ennen kaikkea varmistamaan, että juhlapäivä ja koristelut sujuvat mallikkaasti. Suunnitelmamme ovat ainakin alustavalla tasolla aika pitkällä, mutta leikkien yksityiskohdat taidamme jättää apujoukkojemme pohdittaviksi.

Isoin homma kaasoille tulee varmasti olemaan polttareiden järjestäminen. Heh, saatan kyllä olla vähän hankala polttaroitava! Anteeksi! En ole mikään universumin suurin bilehile, vaikka välillä tykkäänkin tanssia. En myöskään ole juuri ollenkaan kiinnostunut kauneushoidoista tai muusta vastaavasta (toki pikakampaukset koko porukalle voisi olla aika hauska idea!). Extreme-jutut eivät myöskään ole minua varten: olen hypännyt esim. tandem-hypyn laskuvarjolla ja se oli ihan kivaa mutta ei säväyttänyt sen enempää. Morsiussaunat sun muut taas kuulostavat omalla kohdallani lähinnä kiusalliselta. Siis mitä ihmettä tällaisen tyypin varalle voisi suunnitella? 😀

celebrate-celebration-cheers-1268558
Photo by rawpixel.com from Pexels

Pari vinkkiä minulla on silti antaa:

  1. Pääpaino ehdottomasti siinä, että saan jutella ystävieni kanssa. Eli mieluummin illan istumista jonkun kotona kuin meluisalla klubilla. Tai ehkä klubista voisi löytyä jokin kabinetti?
  2. Ruokaa ja herkkuja säännöllisesti! 🙂
  3. Alkoholi ei ole tärkeää, mutta ei minulla ole mitään pientä myöhäisillan hiprakkaa vastaan.
  4. Budjetti ei saa olla nousta kenellekään kynnyskysymykseksi. Mieluummin nyyttärit jossain isolla porukalla kuin fiini illallinen pienellä porukalla.
  5. Mahdollisia aktiviteetteja voisi olla vaikkapa kukkasidontakurssi tai drinkkikoulu (heh, myöskään kokkikoulu ei tekisi tälle tulevalle vaimolle pahaa :D). Eli käytännössä jotain kivaa puuhastelua, jonka lomassa voi jutella!
  6. Lisäksi olisi kiva puhua ystävyydestä ja kerrata muistoja vuosien varrelta vaikka jonkun leikin varjolla. 🙂
  7. Ja toki on kiva puhua myös rakkaudesta! Kaverini polttareissa oli mainio ohjelmanumero, jossa sulhaselta oli kysytty kysymyksiä ja morsian joutui arvaamaan, miten mies vastaisi. Vastaukset oli tallennettu ääniviesteihin ja väärästä morsian joi, oikeasta kaverit joivat. Tämä oli tosi kiva ohjelmanumero!

Pitääkin laittaa nämä ohjeistukset ja vieraslista kaasoille pikemmiten! Yksi äärimmäisen tärkeä ystäväni on toukokuun ja kesäkuun reissussa. Heinäkuussa taas ihmisillä saattaa olla omia kesälomareissujaan, joten luulen, että polttarini on viisasta järjestää joskus kevättalvella. Ja sehän on jo yllättävän pian!

Onpa hauskaa, että on kaikkea jännää odotettavaa! 🙂 Olisiko sinulla jotain hyvää ohjelmanumerovinkkiä, jonka voisin välittää kaasoilleni?

 

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s