Miten järjestää polttarit? Pari lukuvinkkiä!

Oletko saanut kunnian toimia kaasona, vaikka et olisi vielä koskaan ollut polttareissa? Näin kävi myös minun kaasoilleni. Siksipä ajattelin koota sekä heidän että teidän muiden avuksenne muutamia kirjoituksia polttareiden järjestämisestä.

Täällä haat.fi-sivun mainio kirjoitus, jossa kerrataan muutamia tärkeitä seikkoja, kuten delegoinnin tärkeyttä, yllätyksellisyyttä ja budjetointia. Lisäksi tekstissä korostetaan sitä tärkeintä: arjen keskellä päivä ystävien kanssa on juhlapäivä! Kyllä! Itse koen, että kaikkien ihanien tyyppien saaminen paikalle tekee päivästä paljon mieleenpainuvamman kuin skumppa limusiinin takapenkillä tekisi.

Amoriini.com auttaa suunnittelemaan talvipolttarit! Ainakin pulkkamäki kuulostaa todella hauskalta idealta!

Myös Meidän häät -sivuilla on teksti polttareista, jossa on esim. idealista ohjelmanumeroista. Omalla kohdallani listan ohjelmanumeroista toimisi ehkä parhaiten karaoke tai suklaan maistelu. (Jäin kyllä miettimään, että onko enää nykyaikana tarpeen jaotella ohjelmanumeroita nimenomaan  naisille tai miehille sopiviksi? Miksei esim. karting tai vesihiihto voisi sopia myös mimmeille?)

alcoholic-beverages-bar-beverage-605408.jpg
Photo by ahmad syahrir from Pexels

Kivoja polttaripostauksia on esimerkiksi Tyttö tahtoo -blogissa, Mon Rêve d’Amour -blogissa (täällä ja täällä) sekä Kristallimorsian-blogissa. Näistä ensiksi mainittu sijoittuu kaupunkiin, toinen taas peräti kahteen eri maahan ja kolmas taas päätyy mökille. Polttareissa onkin nykyään paljon variaatiota esimerkiksi keston suhteen. Blogeissa en ole törmännyt juhlakalun yllättämiseen työpaikalla, mutta olen kuullut tarinoita, joissa kollegat ovat jonkin sisäisen presentaation päätteeksi jatkaneet slideshowta morsiamen teinivuosien bailukuvilla, minkä jälkeen polttariseurue on pelmahtanut paikalle. Aika hauska idea!

Hauskoja suunnitteluhetkiä!

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s