Checked: kampaajatiimi

Jee, edistystä häärintamalla! Ja syystäkin: puhuimme juuri eilen sulhasen kanssa, miten häihin on pian enää vain puoli vuotta. Hääsuunnittelun alussa, jolloin häihin oli kaksi vuotta aikaa, monia asioita pystyi lykkäämään hamaan tulevaisuuteen. Mutta ei enää: jos haluamme vaikka ostaa koristeiksi jouluvaloja alennusmyynneistä joulun jälkeen, on toimeen tartuttava nyt eikä ensi vuonna. Noin niin kuin esimerkkinä 🙂

Harmittelin täällä kampaajan ja meikkaajan löytämisen yllättävää vaikeutta. Meikkaajan löytäminen on yhä työn alla, mutta ilokseni voin kertoa, että kampaaja-asia järjestyi lopulta hyvinkin helposti!

Hyvän ystäväni äiti on kampaaja, jonka luona äitini usein käy. Heillä oli jossain kohtaa tullut häämme puheeksi, ja äitini viime visiitillä he kävivät oikein pohtimaan, miten meidän hääseurueemme olisi fiksuinta hoitaa. Meitä on nimittäin tämänhetkisen tiedon perusteella kahdeksan: minä, äitini, mummoni, anoppini, kolme siskoani (joista yksi on kaaso) sekä toinen kaasoni. Ystäväni äiti osasi suositella erästä kampaajaa, jonka kanssa hän välillä tekee yhteistyötä ja jolla on erityisosaamista kampauksiin liittyen (kurkatkaa Instagramista @hairgoalsby.taru, niin näette 🙂 ). Hänen ja ystäväni äidin avustuksella saataisiin kokoon riittävä määrä käsipareja, jotta kaikki kahdeksan kuontaloa olisivat juhlakunnossa ilman liiallista kiireen tuntua.

Näyttökuva 2019-11-4 kello 19.58.27
Pinterestini on tällä hetkellä täynnä ilmavuutta, klassisuutta ja juhlan tuntua. Katsotaan, ehtiikö mieli muuttua!

Eli lopulta minun ei tarvinnut tehdä kampaajan varaamisen suhteen juuri mitään! Ystäväni äiti otti kolleegaansa yhteyttä, ja hän tulee hääpäivänämme paikalle ystäväni äidin kampaamoon. Ystäväni äiti tulee laittamaan rouvien hiukset sekä häihimme tulevan tyttärensä hiukset, kampauksia ketterästi tekevä kollega taas laittaa nuoremman kaartin pidemmät hiukset eli yhteensä viisi kampausta. Olen varma, että tällä kokoonpanolla meillä tulee olemaan hauska aamu!

Vaihdoin muutaman viestin minun hääkampaajani kanssa Instagramissa, ja yhteydenpidosta jäi oikein mukava fiilis 🙂 Hän ehdotti, että lähetän jossain vaiheessa kuvia mekostani ja kampaushaaveistani. Tämä vahvisti kutkuttavaa tuntemusta siitä, että häihin liittyvät asiat alkavat olla päivä päivältä lähempänä toteutumista!

 

Nautin nyt näistä fiiliksistä ja pohdin muita hoidettavia asioita joku toinen päivä! Pus!

T. K

 

 

2 vastausta artikkeliin “Checked: kampaajatiimi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s