Vuoden Häävaikkamitä – löydä palveluntarjoajia ja hääsisältöjä!

Tammikuun häämessujen myötä pyörähtivät käyntiin myös Vuoden Hääblogi 2020 ja Vuoden Hääyritys 2019 -äänestykset. Häitä suunnitteleville tästä on se ilo, että ehdokaslistat ovat oivallinen listaus kiinnostavia hääblogeja sekä erityisesti alansa parhaita palveluntarjoajia.

Vuoden hääyritystä etsitään lukuisilta eri aloilta: edustettuina ovat pitopalvelut, floristit, kauneuspalvelut, juhlatilat, hääsuunnittelijat, morsius- ja sulhaspalvelut (eli hääpukeutumisessa auttavat tahot), kultasepät, leipurit, polttaripalvelut, viihdepalvelut, kuvaajat, kaupat (eli juhla-alan tuotteita myyvät liikkeet), juhlajuomat, visualistit ja muut palveluntarjoajat. Jos kaikkia häiden osa-alueita ei ole vielä lyöty lukkoon, auttaa ehdokaslista varmasti kartoittamaan hyviä vaihtoehtoja! Ehdokaslistalla on linkit palveluntarjoajien sivuille, mikä helpottaa asiaa entisestään. Itse olisin tämän listan avulla säästynyt aikamoiselta työmäärältä…

Sen lisäksi, että Vuoden Hääyritys 2019 -äänestyksen ehdokaslista on mainio tietolähde, on se myös keino käydä tukemassa työllään teitä ilahduttanutta tahoa. Aion esimerkiksi käydä antamassa ääneni morsiuspalveluista Lovebirdsille, jossa sain todella mukavaa palvelua, sekä visualistipuolella Havu ja Helmi -yritykselle, jonka Instagram-tili hivelee silmiä ja jonka leidit järjestivät Hääblogipäivänä ihanan workshopin.

Vuoden Hääyritys 2019 ehdokaslista ja äänestys löytyvät täältä. Äänestys päättyy 12.1. klo 16:00.

Vuoden Hääblogi 2020 -äänestys on itselleni sikäli kiinnostava, että sain kunnian olla mukana yhtenä ehdokkaista! Suuri kiitos kaikille nimeämisvaiheessa äänensä minulle antaneille ❤ Ja kiitos jo etukäteen, mikäli päätät äänestää minua myös finaalissa!  Äänestyssivulla pyörähtäminen kyllä kannattaa, sillä ehdokaslistalla on tarjolla joukko huikeita hääblogeja lukulistallesi. Vaikka luulinkin löytäneeni jo kaikki mahdolliset blogit, niin vain minäkin löysin listalta uutta luettavaa, jee! 🙂 Äänestys päättyy 13.1. klo 12:00.

finalisti_vuodenhääblogi2020_900x600

 

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti ehdokaslistoista on iloa ja hyötyä teidän hääsuunnittelullenne!

T. K

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s