Tammikuun sekalaiset: pari pientä edistysaskelta

Hetkinen, miten tammikuu on jo loppusuoralla? Miten häihimme on enää noin kuusi kuukautta? Mihin katosivat päivät, jolloin häävalmisteluiden oli tarkoitus ottaa huikeita edistysaskeleita? Kummasti vain arki on rullaillut omalla painollaan, ja pari väsynyttä ja päänsärkyistä iltaa ovat vieneet hääsuunnittelulle normaalisti jäävät hetket.

Mutta jotain pientä olemme kuitenkin saaneet aikaan! Tässä listaus ennen kaikkea itselleni pieneksi tsempiksi (tehtiin me sentään jotain!), mutta ehkä myös sinulle, joka ajattelet, että kaikilla muilla homma etenee. Ei se välttämättä niin rivakkaa edistystä ole täälläkään 😀

  • suunnittelupalaveri juhlapaikan kanssa sovittu helmikuun alkuun
  • vieraslista on -ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan- valmis
  • käänsin häänettisivut englanniksi
  • OP:lle laitettu kyselyä avioehdon tekemisen hinnoista (200 €). Nyt mietittäväksi, jää yritämmekö löytää jostain edullisemman vaihtoehdon vaiko mennä helpoimman kautta. Ja kyllä harmittaa, ettei tullut tartuttua syksyn häämessuilla olleeseen tarjoukseen…
  • tiedän, koska sulhanen on työporukan kanssa hiihtoreissulla ja koska minulla olisi oivallinen ajankohta mennä huomenlahjakuvaukseen. Helpottaa huomattavasti kuvaajien kontaktointia!
  • sulhanen on maininnut ääneen kaksi liikettä, joista aloittaa pukunsa etsinnän (Räätälistudio BQ ja Schoffa). Ei muuta kuin visiitit näihin mestoihin ensi viikolla!
  • Love me do -messuilla ihastelin jälleen Kalevala Korun sormusta. Nyt olen varma: jos hankin vihkisormuksen, tulee se olemaan tämä yksilö.
  • tiedän vaihtoehdot, joilta kysyä tarjousta kutsujen painattamisesta (Ifolor, Grano, Sokkeli ja eräs messututtavuus). Toteutusta vaille valmis! 😀
  • sain messuilla tietää, että halutessani voin ottaa morsiuspukuni matkaan ja sovitella huntua ja hiuskoristeita Heidi Tuiskun ateljeessa. Mukavaa, että tämä on mahdollista! Saattaisin muuten ehkä hieman arastella hunnun tai hiuskorujen ostamista: on miellyttävämpää olla varma elementtien sopimisesta yhteen.

Tällä tavoin listattuna näitä pieniä edistysaskelia näyttää olevan paljonkin! Harmillista kyllä, mikään näistä ei vielä tarkoita, että to-do-lista olisi lyhentynyt: kaikenlaiset lisätoimenpiteet ovat yhä tarpeen. Mutta kyllä se siitä! Kai?

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s