Tehtävälistatsekki ja muita kuulumisia

Tämän postauksen alkuperäinen otsikko oli ”Tehtävälistatsekki, häihin aikaa 3 tai vajaa 17 kk”, mutta koska sen absurdius ei tuntunutkaan toivomallani tavalla huvittavalta, päädyin tällaiseen vähän kesympään versioon.

Mutta tosiaan! Kerroin viime postaukessa, että olemme sopineet juhlapaikkamme kanssa vaihtoehtoisen juhlapäivän, 11.9.2021. Sinne on aika pitkä aika, ja rutkasti pitempi aika kuin alkuperäiseen juhlapäiväämme heinäkuussa. Maaliskuun puolivälissä, jolloin tämä ruljanssi alkoi, tuntui heinäkuun loppu olevan vielä iäisyyden päässä ja olin melko optimistinen juhlien järjestämisen suhteen. Nyt ollaan kuitenkin jo melkein toukokuussa, ja päivä päivältä siirto tuntuu todennäköisemmältä vaihtoehdolta. Vaihtoehto muuttuu meidänkin kohdalla välttämättömyydeksi, jos ihmeitä ei tapahdu.

Kuukausi sitten pohdiskelin, mitä voisimme tehdä häiden edistämiseksi epävarmuudenkin keskellä. Koska listan yliviivailu on tyydyttävää, tässä katsaus tehtyihin asioihin (joita on kyllä aika vähänlaisesti…):

  • kertoa kaikille kutsun saaneille, että tarkkailevat häänettisivujamme. Siellä kerromme, mikäli siirrämme juhlia. (Tätä en voi yliviivata, sillä ihan kaikkia ei ole vielä kontaktoitu.)
  • lähettää loput kutsut. Monelle oli tarkoitus antaa kutsu käteen, mutta näyttää siltä, että joudumme luopumaan tästä ja luottamaan postin palveluihin. Kutsujen kylkeen liitämme lapun, jossa kerromme, että tarkkailemme tilannetta ja että tiedotamme siirrosta häänettisivuillamme. (Kutsut annettu kaikille paitsi niille lähistöllä asuville ystäville, joita todennäköisesti tapaamme heti rajoitusten höllätessä.)
  • tehdä taustamuusiikkilista Spotifyihin
  • tehdä avioehto
  • ottaa yhteyttä kuvaajaan, kampaajaan ja meikkaajaan ja selvittää, voisivatko he olla käytettävissämme jonain toisena ajankohtana (Kuvaaja on kontaktoitu, ja hänelle toinen päivä sopi. Päivä sopii todennäköisesti myös kaikille bändissäni!)
  • ottaa yhteyttä juhlapaikkaan ja selvittää heidän kantansa siirtämiseen. Peruuttaminen on mahdollista ilman muita kuluja kuin varausmaksun menetystä 60 vuorokautta ennen häitä eli toukokuun lopussa.
  • kysellä alustavasti muusikkotutuilta, luonnistuisiko bändimme miksaaminen
  • koota listaa random-kysymyksistä. Bongasin idean Rean blogista, ja heti tuumasimme sulhon kanssa, että tämä meille! Tarkoitus on siis laittaa sekalaisia kysymyksiä sisältäviä lappusia lasipurkkeihin pöytiin ja näin auttaa keskusteluja löytämään uusiin sfääreihin. (Näitä on koottu, mutta en koe listan olevan vielä valmis.)

Jos unohtaa häähässäkän, meille kuuluu oikein hyvää. Olen erityisen tyytyväinen siitä, miten tehokkaita viikon ruokailujen suunnittelijoita meistä on tullut! Arjen pyörittämisen lisäksi päiviini kuuluu leipomista, urheilua, telkun kasvanutta musiikkitarjontaa, päiväunia sekä haaveilua (jostain syystä erityisen paljon uudesta asunnosta ja lomamatkoista!).

Näyttökuva 2020-4-24 kello 20.32.12

Tämä ajanjakso on ollut poikkeuksellisuudestaan huolimatta yllättävän rentouttava. Huomaan olevani monin tavoin luovalla tuulella, ja mieskin tuossa näyttää askartelevan ensimmäistä kertaa siman valmistuksen parissa. Siihen hommaan menee muuten ihan tolkuttoman paljon sokeria… Tieto lisää tuskaa.

Olen ollut osittain lomautettuna, mutta sekään ei ole suuresti haitannut: saan kuitenkin jonkin verran rahaa ja entistäkin enemmän vapaa-aikaa. Saattaisin tosin ajatella asiasta eri tavalla, ellen olisi juuri saanut uutta kiinnostavaa työpaikkaa 🙂 Vitsit miten mukavaa, että tälläistä voi näin poikkeuskeväässä edes tapahtua!

Koska tämän kirjoittaminen sai minussa aikaan jonkin oudon seesteisen ja iloisen tunteen, haluan toivottaa jotain hyvää ja aurinkoista sinulle sinne ruudun toiselle puolelle! Kyllä tämä vielä tästä ratkeaa 🙂

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s