Häiden siirtäminen etenee

Heissan!

Hääblogini uusi teema eli hääsuunnittelun muuttuminen häiden siirtämisen suunnitteluksi saa jälleen jatkoa.

postit-scrabble-to-do-todo-3299
Breakingpic, kuva Pexelsistä

Tehtävälistat ovat jokaisen hääblogin kantava voima, mutta näin koronahässäkän myötä niitä on päässyt siunautumaan tähän blogiin yllättävänkin kirjava joukko. Meillä oli se perinteinen tehtävälista, jota noudatimme aikaa ennen koronaa, sekä lista siitä, miten olisimme voineet edistää hääsuunnittelua silloin, kun juhliemme ajankohta oli epäselvä.

Aika luoda tehtävälistavariantti numero kolme: häiden siirtämisen to-do! Muutama kohdista onkin jo hoidossa, mistä lisää heti listan alapuolella. Jälleen kerran on valtavan tyydyttävää yliviivailla listaa ja nähdä homman edistyvän. Jos jotain, niin korona on antanut ainakin tätä riemua lisää 😀 (Harkitsin hetken myös itkuhymiön laittamista tähän, mutta mennään positiivisella.)

Häiden siirtämisen tehtävälista

 • vihkimisen peruminen
 • uuden vihkiajan varaaminen
 • siirtoilmoitus juhlapaikalle
 • hääsivujen päivittäminen
 • vieraiden tiedottaminen muutoksesta
 • kampaajatiimin tiedottaminen
 • meikkaajan tiedottaminen
 • bändin tiedottaminen
 • yhteys morsiusliikkeeseen, jossa pukuni on säilytyksessä ja odottaa korjausompeluja
 • yhteys räätäliliikkeeseen, jossa sulhon puku odottaa lopullista viilausta
 • yhteys valokuvaajaan
 • yhteys huomenlahjakuvaajaan

Homma starttasi vauhdikkaasti, kun Digi- ja väestötietovirastosta soitettiin minulle alkuperäiseen juhlapäiväämme liittyen. Kerroin, että koronan vuoksi joudumme siirtämään juhlan, ja jo samaisen puhelun aikana vihkimisemme oli peruttu. Harmi! Soittanut nainen olisi ollut vihkijämme, ja hän kuulosti äärimmäisen mukavalta! Olisi ollut ilo saada hänet vihkimään meidät 🙂 Hän antoi meille toimintaohjeet jatkon suhteen: varauslomake tulisi täyttää uudelleen myöhemmin. Pisteet kyllä ystävällisestä ja hyvästä palvelusta! Soitto heidän taholtaan kesän suunnitelmiin liittyen tuli jopa aiemmin kuin osasin odottaa, ja peruminenkin hoitui meidän kannaltamme todella näppärästi.

Tästä tarmoa saaneena laitoin viestiä myös juhlapaikallemme ja ilmoitin siirtäväni juhlat varapäivällemme ensi vuoden syyskuun alkuun. Sovimme, että palaamme suunnittelujen merkeissä asiaan ensi vuoden alussa.

Tarmonpuuskani jatkui ja aloin selailemaan sähköpostejani ja etsimään palveluntarjoajien viestejä. Sain nopeasti kiinni meikkaajamme ja hän lupautui auttamaan myös uutena juhlapäivänämme ❤ Yhytin myös huomenlahjakuvaajani, jonka kanssa olin koronahässäköiden alussa sopinut jääväni pohtimaan, mikä toteutus kuvaukselle sopisi parhaiten muuttuneeseen tilanteeseen. Nyt kun tiesin häiden siirtyvän, ilmoittauduin mukaan kuvauspäivään elokuun alkuun. Jotain kivaa odotettavaa sinnekin!

Näiden muutaman kokemuksen perusteella täytyy kyllä sanoa, että häiden siirtäminen tuntuu olevan paljon helpompaa kuin suunnittelu. Toivottavasti myös teillä hommat sujuvat sutjakkaasti myönteisissä merkeissä!

Vitsit, miten hyvältä tuntuukaan sitten häiden lopulta lähestyessä päästä sen alkuperäisen, normaalin hääsunnitteluarjen tehtävälistan pariin!

Sitä odotellessa!

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s