Idea pimeän illan potretteihin

Ai että, miten paljon tykkään tästä ideasta potrettikuviin!

Kuten kaikki tämän blogin parissa viihtyneet taitavat jo tietää, muutti korona suunnitelmamme kesähäistä heinäkuun helteissä häiksi syyskuun alun jo pimenevään iltaan. Olen hiljalleen havahtunut pohtimaan, mitä tämä tarkoittaa koristeiden kannalta. Niitä ei ole tulossa meille mitenkään suunnattoman paljon: juhlatila on nimensä mukaisesti kivalla tavalla juhlava ja sen verran suuri, että pienet piiperrykset näyttäisivät luultavasti lähinnä hassuilta. Mutta valot ja kynttilät voisivat syyskuun hämärässä luoda tunnelmaa kauniisti ja riittävällä volyymilla. Isossakin tilassa valot erottuvat ja vaikuttavat.

Valoinspiraatiota etsiessäni törmäsin Pinterestissä ihanaan potretti-ideaan, joka hurmasi minut aivan täysin! Koska kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, lopetan näpyttelyn tähän 🙂

Kuva täältä. Vau, mikä galleria! Suosittelen tutustumaan!

Aivan kuin rakastavaiset olisi sidottu toisiinsa jollain heidän välisellään hehkulla. Pimeyden keskellä he hehkuvat toisilleen ja toisistaan. Ja sitähän se rakkaus taitaa olla? Oli tai ei, olen aivan myyty!

Näistä innostuneena laitoin heti kuvaajallemme Taikalle viestiä ja kysyin, onko idea toteutuskelpoinen. Ja kyllä se on! Jes! Olen todella innoissani ja maltan tuskin odottaa, miltä kuvat tulevat näyttämään.

Tässä vielä loppuun hieman samankaltaisella, helpolta vaikuttavalla toteutuksella otetettu kuva. Tätäkin voisi testata!

Oletko sinä kenties juhlimassa häitäsi syksyllä? Miten on, lähteekö tämä idea toteutukseen? 🙂

T. K

6 vastausta artikkeliin “Idea pimeän illan potretteihin

  1. Siis aivan mieletön idea! Ihanasti hämärtyneessä illassa ja todella kuin kietoutuneet toisiinsa rakkauden valo loistaen. 😍 Ehdottomasti harkintaan, onnistuisiko toteutus. Lyhdynkin kanssa voisi toimia.

    Tykkää

  2. Ihania ideoita, meidänkin häät olisi tarkoitus juhlia syyskuun hämärtyvässä illassa niin laitan itsekkin nämä vinkit korvan taakse

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s