Innostuksen aavistuksenomainen paluu

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Ja hei, meidän häävuosi on täällä – taas! Toivottavasti!

Ajat, jolloin selailin Pinterestiä ideoiden toivossa ja googlailin kiivaasti erilaisia palveluntarjoajia etsien tuntuvat yhä kaukaisilta. Suojellakseni itseäni mahdolliselta häiden perumisen aiheuttamalta harmitukselta en ole antanut hääsuunnittelulle arjessani tilaa. Eipä sille toisaalta ole juurikaan tarvetta jos huomioidaan, että melkein kaikki oli jo lyöty lukkoon viime talvena alkuperäistä heinäkuun 2020 hääpäiväämme silmällä pitäen.

Se, että EU on hyväksynyt jo peräti kaksi rokotetta luo kuitenkin toivoa siitä, että häitämme päästäisiin juhlimaan syyskuun alussa. Samaan aikaan uutiset viruksen muunnoksesta ja rokottamisen hitaasta vauhdista hillitsevät haaveilujani. Jäämme yhä tarkkailemaan tilannetta.

Tästä varauksellisuudesta huolimatta olen huomannut kuvittelevani mielessäni tiettyjä hetkiä juhlasta: vapautuneita halauksia, riemukasta letkajenkkaa ja kiitollisuutta siitä, että saisimme juhlia toiveiden mukaisesti kaikkien meille tärkeiden ihmisten kanssa. Aivoni työstävät jopa pientä puhetta aiheesta!

”Me juhlimme tänään rakkautta.

Emme avioliittoamme naimisiin olisimme voineet mennä koska tahansa.

Me juhlimme sitä, että te kaikki ihanat ihmiset olette osa meidän yhteistä elämäämme. Me juhlimme sitä, miten suuren rakkauden ympäröimiä koemme olevamme.

Kiitos, että olette täällä tänään ja teette elämästämme niin rakkaudentäyteistä.”

Nyt vaan kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että pääsemme kuulemaan nuo sanat ja kokemaan tuon rakkaudentäyteisen juhlan!

Varovaista toivoa elätellen oikein hyvää alkanutta vuotta toivottaa

K

Jätä kommentti