Toivo on täällä taas!

Se paljastui jään ja lumen alta. Se tuli auringon ja valoisampien iltojen mukana. Se tuli pääsiäisen väreissä. Se tuli Häät-blogiyhteisön kanssabloggaajien kanssa käytyjen puheluiden myötä. Se murtautui esiin jostain pilvisen taivaan keskeltä kirkkaasti hehkuen. Innostus. Toivo. Halu kirjoittaa!

Toivo.

Se tuli ennen kaikkea Ylen mainion koronalukuja seuraavan sivuston kautta. Ennuste laumasuojan saavuttamishetkestä on sahannut siellä sun täällä, mutta viimepäivinä sitkeästi elokuun – jopa heinäkuun – puolella. Optimistisesti uskon, että rokotevalmistajat saavat tuotantonsa alkukuprut selätettyä, uusia rokotteita hyväksytään markkinoille ja kesä tekee saman ihmetempun kuin viime vuonna ja tartunnat alkavat painua alaspäin. Okei myönnetään, virusmuunnokset aiheuttavat jos jonkinmoista huolta, mutta jokin on saanut minut viime päivinä silti hylkäämään kevättalvella vallinneen skeptisyyteni. Huomaan aivojeni alkaneen askartelemaan hääsuunnitelmien parissa kuin varkain! Hauskaa!

Screenshot otettu Ylen sivuilta la 3.4.

Se tuli, kun kävin ostamassa pääsiäisen kunniaksi kukkia läheisestä kukkakaupasta. Reissun päätteeksi päätin tutkailla heidän Instaragmiaan, ja huomasin, että he tekevät oikein kauniita hääkimppuja. Se sai minut muistamaan, että kimppua ja muita sidottavia kukkia ei ole vielä tilattu. Eikä kakkua eikä edes vihkijää.

Vihkijän varaamista yritin kyllä jossain vaiheessa, mutta DVV sivuilla homma oli tehty kummallisen vaikeaksi. Kävin työkoneella katsomassa erästä heidän lähettämäänsä viestiä, mutta päätin vastata siihen myöhemmin. Virhe – en enää päässyt viestiin uudestaan käsiksi.

Häiden järjestely on tosiaan ollut taka-alalla melko pitkään. Ei ole houkuttanut tehdä varauksia vain peruakseni ne myöhemmin uudestaan. Kukkien ja kakkujen saaminen jostain muualta kuin ensisijaiselta vaihtoehdolta ei olisi maailmanloppu. Mutta nyt niidenkin varaaminen alkaa tuntua mielekkäältä! Ja vihkijähän on suorastaan välttämättömyys. Vieraitakin pitänee jossain kohtaa muistuttaa uudesta syyskuun juhlapäivästämme.

Innostus ja halu tarttua toimeen väreilevät jossain takaraivossani. Ehkä tämä tästä!

Tsemppiä ja toivorikasta kevättä juuri sinulle!

T. K

P.S. Kiitos kaikille, jotka ovat sitkeesti käyneet täällä lukemassa, vaikka päivitystahti onkin hiipunut! ❤ Se merkitsee minulle paljon.

2 vastausta artikkeliin “Toivo on täällä taas!

  1. Muiden henkinen tuki on kyllä tärkeää näinä haastavina aikoina. Vuosi sitten kun teki suunnitelmia niin ajatteli että kyllähän pienet juhlat onnistuu varmaan järjestää mutta nyt on jouduttu karsimaan suunnitelmia ja loppujenkin osalta stressataan että onnistuuko. Ihan sama onko pöytäliina mahdollisesti rypyssä tai tuleeko edes kukkia kunhan saisi edes pienet juhlat järjestettyä silloin vihkimis viikonloppuna. Ja hieman tylyltä tuntuu ettei miehen perhe ole niin kovin kiinnostunut aiheesta mutta onneksi sentään omaa perhettäni kiinnostaa. Että saa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen naimisiin kun tämä on niin pirun stressaavaa ja epävarmaa.

    Toivokaamme että tämä tästä helpottaisi eikä ensi vuosi olisi enää samanlainen ja että ihmiset osaisi entistä enemmän arvostaa läheistensä kanssa yhteen kokoontumista ja juhlia. Veljeni häissä muutama vuosi sitten yhden vanhan kaverini äiti jupisi mulle että miten nyt näin isot häät ja noin monta kaasoa ja bestmania. Jestas, keksin tekosyyn poistua paikalta. Sehän on etuoikeus päästä juhlimaan toisten häitä, ei siellä pitäisi negailla. Etenkään hääparin perheelle.

    Tykkää

    1. Kiitos ajatuksistasi! Uskon, että tuo toisessa kappaleessa mainitsemasi arvostus tulee kyllä lisääntymää. 🙂 Itse tulen olemaan suunnattoman kiitollinen, jos saan kaikki rakkaamme koolle! Aiemmin olisin toki ollut siitä iloinen, mutta nyt oikeasti kiitollinen, jos saamme nähdä sen päivän.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s