Suosikkihääblogit vuosien varrelta

Kuten ensimmäisessä postauksessani mainitsin, olen lueskellut hääblogeja huvin vuoksi jo kauan ennen kihlautumistamme. Monista jää mieleen tiettyjä yksityiskohtia, mutta on muutama, joissa kirjoituksissa oli omanlaisensa kulma, ja joita muistelen yhä heidän häidensä tanssimisen ja blogin päättymisen jälkeenkin. Mikäli sinusta siis tuntuu, että tämän hetken blogien julkaisutahti on liian verkkainen häähumussa intoilevalle morsiamelle tai sulhaselle, suosittelen kahlaamaan nämä läpi:

Kirsin Pitsiniekka-blogi taisi olla ensimmäinen, jonka pariin eksyin. Se hurmasi herttaisella värimaailmalla ja elämänmyönteisellä asenteella! Puhumattakaan hääparista otetuista upeista kuvista -vau!

Pitsiä & Minttua -blogi nosti hienosti esiin suomalaista käsityötä eikä ihme: pari sattuu olemaan kultaseppiä. Heillä on aivan oma tyylinsä, johon suosittelen tutustumaan! Tämän blogin parissa sain oppia uutta. Miten upeaa, että kirjoittaja suunnitteli sormuksensa itse ja tekijänä toimi kihlattu!

Kuvat Caisannin sivuilta täältä ja täältä. (Siellä on monenlaista, nämä nyt sattuivat miellyttämään omaa silmääni 🙂 )

Jee, elegantit talvihäät! Ja mikä upea sanavalmis morsian, Hennan kirjoituksia oli viihdyttävä lukea!

Tällaista tällä kertaa, toivottavasti tästä oli teille iloa! Huomaan muuten, että olen tässä bloggaamisen alkuhuumassa oikein intoutunut kirjoittamaan viikonloppuisin. Parit seuraavat viikonloput olen kiinni toisaalla. Ehkäpä inspiraatio iskee jonakin arki-iltana!

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s