Hääkuvaajat, joiden tyyli miellyttää silmääni

Valokuvaajan valinta tuntuu ainakin hääblogien perusteella mietityttävän monia. Eikä ihme: panostus on suuri ja kuvat ovat, kuten monesti sanotaan, puolison ja sormuksen lisäksi jotain, mitä häistä jää kirjaimellisestikin käteen.

julie-johnson-gYTiN2ENfPc-unsplash
Kuva Unsplash, kuvaaja Julie Johnson

Mekin tutkailimme monia vaihtoehtoja, mutta tiesin koko ajan laulukaverini Taikan olevan hyvä kuvaaja enkä lähettänyt kenellekään tarjouspyyntöjä. Kun vielä näin Taikan kuvia eräistä toukokuisista häistä, oli valinta selvä ja iloksemme Taika oli juhlapäivänämme vapaana. Hänen kuviaan voi käydä katsomassa Instagramista nimimerkiltä @talepics_ 🙂

Kevään mittaa tuli selailtua paljon eri kuvaajien portfolioita ja selvästi kuvaajilla on todella erilaisia tyylejä. Monen kuvat ovat upeita, mutta eivät silti syystä tai toisesta tuntuneet sellaisilta, jotka olisivat sopineet meille. Osa kuvista taas on sellaisia, joihin palaa aina uudestaan. Jokin niissä kiehtoo ja miellyttää silmääni.

Tässä pieni katsaus suosikkeihini. Olisi ollut upea nähdä, millaisia kuvia he olisivat ottaneet häistämme!

***

Jenni Tuominen Photography. Jennin kuvissa on ihanan luonnolliset värit ja sen myötä tiettyä raikkautta. Tykkään todella paljon meren rannalla otetuista kuvista, jotka löytyy kun skrollaa linkatun sivun melkein loppuun asti. Ihanan rauhaisa tunnelma, ei mitään ylimääräistä. Jennin sivuilla on myös hyvä postaus siitä, miten valita kuvaaja.

Astrid Mannerkoski. Hänen kuvissaan pidän erityisen paljon siitä, minkälaisia ilmeitä hän onnistuu vangitsemaan lasten kasvoilta. Aivan ihania!

Vierula Photography. Olen aivan rakastunut näihin kuviin. Niin rauhaisaa. Valo ja varjo ovat täydellisessä sopusoinnussa. Nuo illalla veden äärellä otetut potretit ovat aivan ihania!

Heli Manninen. Hänen kuviaan voi katsella Instagramissa ja Facebookissa. Jotain satumaista näissä on!

***

Toivottavasti tästä oli apua jollekulle kuvaajaa etsiskelevälle! 🙂

 

T. K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s