Love me do -tunnelmia

*Kaupallinen yhteistyö, pääsy messuille saatu*

Aika jakaa vähän fiiliksiä Love me do -messuilta! Pakko myöntää, että olin sunnuntaina – ja vielä maanantaina ja tiistainakin – aikamoisen väsynyt. En tiedä, voiko siitä syyttää ahkeraa kuvien räpsimistä, mutta vihdoinkin energiatasoni alkavat lähestyä normaalia.

Itselleni messujen kohokohtia olivat keskustelut muiden bloggaajien kanssa (esimerkiksi oman sukunimen kehittely tuntuu kiehtovan monia!), hääkampauksien ihastelu sekä pienet edistysaskeleet omien häidemme suhteen: sain hyvän tarjouksen mahdollisesta vihkisormuksestani, arvion kimppuvisioni kustannuksista sekä varmistettua, että asusteiden sovittelu on mahdollista myös morsiuspuvun kanssa. Monenlaisten hiuskorujen sovittelu oli kivaa! Suosittelen myös lämpimästi hyödyntämään messuja sormusten sovittelussa, sillä monet kultasepät löytyvät sieltä saman katon alta.

Mutta koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tässä poimintoja puhelimeni uumenista. Jottei tästä postauksesta tulisi ihan liian massiivinen kuvagalleria, koetan jättää jotain myös instan puolelle julkaistavaksi 🙂

 

Palkittu kampaus

Lahkeita!

Paljon helmaa

Pieniä laahuksia

Kattauksia

Ja vielä hieman blogi-lounge-tunnelmia. Moderni ja ihanan freesi somistus!

 

Lämpimästi onnea vielä vuoden hääblogille, Minttupersikoita ja proseccoa! Myös Hashtag Häät (bloggaajien oma valinta) ja Bridelisa (paras Instagram-tili) palkittiin, onnea!

Lisäksi vielä suurkiitos kaikille minua äänestäneille, oli mahtavaa päästä teidän ansiostanne lopulta hääblogimiittiin mukaan! Ja sitäkin suurempi kiitos siitä, että viihdytte täällä: ihana nähdä, miten eksytte lukemaan vanhempiakin postauksia! Siitä on minulle paljon iloa, kiitos! ❤

 

T. K

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s