Meikkaajaa etsitty ja meikkaaja löydetty!

Tänään on hyvä päivä monestakin syystä!

 1. Työviikko on onnellisesti paketissa
 2. Ulkona sataa lunta
 3. Katselen sitä kodin seinien sisäpuolelta
 4. Minulla on meikkaaja!

Morsiusmeikin, koemeikin ja hääseurueen meikkien tekijän löytäminen oli yllättävän iso operaatio! Kirjoittelin aiheesta ensimmäisen kerran jo alkusyksystä. Silloin aavistelin olevani osittain liian myöhässä (kalenterinsa avanneet olivat jo monet varattuja) ja osittain liian ajoissa, sillä jotkut ottavat varauksia vastan vasta vuoden vaihteen jälkeen.

Meikkaajan etsintä oli viime viikolla agendallani, sillä ensi kesä lähestyy kovaa vauhtia ja hääryhmiä seuratessa tuntuu, että vapaita palveluntarjoajia saa vähän asiassa kuin asiassa etsiä kissojen ja koirien kanssa. Aistin pienen häästressin nostavan päätään (heh, ainakin edellisessä postauksessani oli nähtävissä lievää paniikkia). Jostain irrationaalisesta syystä tuntui, etten voi edistää muita häihin liittyviä asioita ennen kuin meikkaaja olisi löydetty. Sitten voisi taas hengähtää.

close-up-of-multi-colored-pencils-251274.jpg
Photo by freestocks.org from Pexels

Olen etsinyt meikkaajaa aina aika ajoin läpi koko syksyn. Jos asialle ei halua omistaa kaikkea vapaa-aikaansa vaan perehtyä aiheeseen aina silloin tällöin, voi hommassa kestää yllättävänkin pitkään. Oma meikkaajan etsintäni on käsittänyt seuraavat vaiheet:

Syyskuu

 1. Otin yhteyttä ensimmäiseen Instagramista bongaamani kampaaja-meikkaajatiimiin, joka osoittautui jo varatuksi.
 2. Toinen kontaktoimani kampaaja-meikkaajatiimi löytyi kotinurkiltani, mutta he eivät vielä syksyllä ottaneet varauksia vastaan.
 3. Otin syyskuussa myös yhteyden meikkaajaan, joka kertoi palaavansa asiaan jahka palaa Suomeen lomiltaan. Ilmeisesti loma on päättynyt, mutta yhä odottelen tätä yhteydenottoa 😀

Lokakuu

 1. Yhteys meikkaajaan, joka kertoi avaavansa kalenterinsa vasta tammikuussa.
 2. Toinen lokakuussa tavoittelemani meikkaaja ei vastannut mihinkään mitään.

Marraskuu

 1. Marraskuussa tajusin tajusin, että syksy on jo pitkällä, eikä minulla vieläkään ole meikkaajaa! Kääk! Yhteys meikkaajaan, jonka kalenteri osoittautui jo täyteen buukatuksi.
 2. Yhteys toiseen meikkaajaan, joka tulee saamaan perheenlisäystä (onnea! 🙂 ) eikä siksi voi olla ensi kesänä avuksi.
 3. Yhteys kolmanteen meikkaajaan, joka oli jo varattu.
 4. Yhteys neljänteen meikkaajaan, joka on päivänämme varattu, mutta joka jäi pohtimaan toisen seurueen aikatauluja. Ehkä sittenkin ehtisi molempiin?
 5. Satuin kertomaan etsinnöistäni kaverilleni, joka suositteli erästä ystäväänsä. Laitoin välittömästi hänelle Instagramissa viestiä. Päivä oli vapaa, JEE! 🙂

Vaikka tarjouspyyntöjen määrä (10 kpl) ei näytäkään päätähuimaavalta, on jokainen sisältänyt pienen etsintävaiheen ja vienyt siten aikaa. Meikkaajilla on muiden luovien ammattilaisten tavoin kaikilla vähän erilainen ote, eikä itseäni miellyttäviä tullut vastaan ihan jatkuvalla syötöllä. Jos siis epäilet olevasi samankaltainen kuin minä (eli etsit itseäsi miellyttävää tyyliä etkä vain jotakuta, joka tulee ensimmäisenä vastaan), suosittelen varaamaan hommalle aikaa.

Lopulta kaikki kääntyi paremmin kuin hyvin! 🙂 Hääseurueemme meikkaajaksi tulee Anna Kilpeläinen, jonka töitä voi ihastella Instagram-tililtä @lipsasredasroses. Lämmin suositus, tilillä on todellista taidetta! Annalla on alaltaan paitsi kisamenestystä myös -näin morsiamen näkökulmasta- kiinnostavaa kokemusta Miss Suomi -kandidaattien morsiuspukukuvausten meikkaamisesta.

Näyttökuva 2019-11-29 kello 20.47.46
Kuva tililtä @lipsasredasroses, kuvaajana Taika Lehtimäki

Meikkaajia etsiessäni olen koettanut löytää henkilön, jonka kuvissa näkyisi monenlaisia tyylejä ja myös kuvia eri ikäisistä malleista. Olin todella iloinen, että tämä toteutui sellaisen meikkaajan kohdalla, jota kaverini suositteli! Maltan tuskin odottaa koemeikkiä!

Tästä se hääsuunnittelu jatkuu! 🙂

 

T. K

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s